Eldst av ni, kone og mamma til to.

Et kort første innlegg. Disse to små fyller hverdagen min med kjærlighet. Dere holder tankene mine opptatt og lar meg være meg. Takk for at dere fra morgen til kveld digger meg vilt og uhemmet <3 Elsker dere, mine alt.Min vakre kone. Du passer på meg som best du kan. Og ja, jeg vet jeg ikke er lett å passe på. Vant til å være den som har kontrollen og styringa. Vant til å gi, ikke til å ta imot. Uten din støtte og kjærlighet, ville jeg aldri klart dette. Takk for at du gir og takk for at du elsker meg ubetinget.

Elsker deg herfra til Gimlemoen ;)

Og dere bøllefrø. Vi danner et hjerte rundt mamma og hun vil alltid forbli i hjertene våre. Takk for at dere er dere. Vi starter på et nytt kapittel sammen. En søskenflokk på ni som fremover skal finne "nye" plasser. Det unike båndet vi har, skal bestå og sammen håper vi å skape mye godt fremover i mammas ånd.Bloggen er ny, men signaturen forblir den samme. Mamma du er alltid i hjertet mitt.

 

<3 MAMMA <3

5 kommentarer

torunn

21.09.2015 kl.13:42

nå fant jeg bloggen å linken funket :D

fin blogg

-Torunn-

Lisbeth Severinsen

21.09.2015 kl.13:47

Hei, klart jeg skal følge med videre, ønsker dere alle masse godt ! Klem fra Lisbeth

Kristin Jansdatter

21.09.2015 kl.14:08

❤️

sigrun marie

22.09.2015 kl.07:25

veldig fint første innlegg. <3

stor klem fra det minste bøllefrøet ^^

22.09.2015 kl.08:13

Så kjekt at du fortsatt vil blogge og at du inviterer oss til å være med dere videre. Dere har alle sammen en plass i mitt hjerte.

Skriv en ny kommentar

eldstav9

eldstav9

32, Kristiansand

Jeg er ei jente på snart 33 år. 9.august 2015, sovnet kjære mamma fredfult inn i sitt hjem med sine nærmeste rundt seg. Mamma ble 55 år. Frem til i dag har jeg skrevet under suuupermamma.blogg.no. En blogg som var et sammarbeid mellom meg og mamma. Det føltes nå naturlig å avslutte denne. Jeg er eldst av ni, gift med vakre Marianne og mamma til to nydelige små, Vilde på snart 4 og Vegard på snart 2 (begge født 1.desember). Jeg ønsker å dele hendelser og tanker rundt den siste tiden og tiden vi har foran oss.

Kategorier

Arkiv

hits